Skip to content

01

Referencia

Dr. Szabó Praxis weboldal redesign

weboldal újratervezés

Dr. Szabó Gyula, a Dentál Kerámia Kft. ügyvezetője és fogszabályozó szakorvosa azzal a kéréssel keresett fel, hogy tervezzem újra a már meglévő one pager, azaz egyoldalas, a vállalkozásukat bemutató weboldalukat.

A meglévő oldaluk dizájnja helyett egy fiatalosabb, modernebb, látványosabb külsőt szeretett volna. Kérés volt mindemellett, hogy a weboldal magyar,angol és német nyelven is funkcionáljon, valamint reszponzív legyen, azaz megfelelően alkamazkodjon a különféle eszközök kijelzőihez (mobil, tablet).  Ezzel a tudással a weboldaluk akkor még nem rendelkezett, így a képek, szövegek „lefolytak/túlcsordultak” a kijelzőn, ha telefonon nézte meg egy látogató.

02

Feladat részletei

Dr. Szabó Praxis weboldal redesign

Feladat

A Dentál Kerámia Kft. több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik fogszabályozás területén. Rendelőik mind Sopronban, mind pedig Mosonmagyaróváron fellelhetőek. A feladat az volt, hogy a one pager kialakítás megtartása mellett alaposabban, látványosabban kerüljenek bemutatásra nemcsak a rendelő által nyújtott szolgáltatások, hanem a korábbi 3D nyomtatással készített egyedi fogszabályozó készülékek is.

Érdekel a weboldal készítés menete? Akkor látogass el ide!

Webtervezde- szolgáltatások

Szolgáltatás

Weboldal redesign | Weboldal újratervezés

Webtervezde- szolgáltatások

Az elkészült oldal

Dr. Szabó Praxis - weboldal újratervezés

03

Mi jelentette a kihívást

Kihívás & végeredmény

Kihívás

Dr. Szabó Gyula a közös munka során rendelkezésemre bocsátotta az arculatuk elkészítésekor kialakításra került brand bookot, vagyis arculati kézikönyvet. Az ebben a dokumentumban foglalt színeket, betűtípúsokat, stílusokat vonultattam végig a teljes weboldalon, ezzel egységességet kialakítva. A korábbi fekete-fehér-szürke és kék színek helyett többféle árnyalatú, élénkebb kéket és sötét kéket jelenítettem meg az oldalon. Mindemellett fontos szerepet kaptak és visszatérő elemként funkcionálnak a hullámok, valamint a lekerekített ívek, amik modern hatást, játékosságot visznek az dizájnba.

A régi weboldal nem rendelkezett kapcsolati űrlappal, így ennek kialakítása egy plusz funkcióval látja el az oldalt és segíti a könnyebb kapcsolatfelvételt. Az oldalon több helyen is megjelenik az „Időpontfoglalás” gomb, ami erre az űrlapra vezetve a látogatót lehetővé teszi a gyors és kényelmes időpontfoglalást a Dentál Kerámia Kft. valamelyik rendelőjébe.

Végeredmény

A végső konzultációt követően nem maradt más, mint hogy a weboldalt élesítsük, a látogatók előtt is „megnyissuk”.  A weboldal átadást egybekötöttük betanítással is, így az alap információk módosítását, képek feltöltését már a Dentál Kerámia Kft. munkatársai is eltudják végezni.

Összességében hatalmas átalakuláson ment keresztül az oldal – modernebb, látványosabb, izgalmasabb lett, mindemellett pedig új információkkal és funkcióval is bővült, ami segíti a kapcsolatfelvételt.

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

Itt látható a Dr. Szabó Praxis régi és az általam újratervezett főoldalának részlete egymás mellett.

Dr. Szabó Praxis - weboldal újratervezés
Dr. Szabó Praxis - weboldal újratervezés

04

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

KÉRDÉSED VAN? TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT ÉS ÉN HAMAROSAN VÁLASZOLOK ÜZENETEDRE!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2024 Webtervezde Minden jog fenntartva! |