Skip to content

Szolgáltatás

Webshop készítés

Árúsítsd online is termékeidet, növeld a bevételedet!

Webshop készítés szolgáltatás és tartalma

01

Kreatív | izgalmas | egyedi ötletek, amik csak rád várnak

Szeretnéd a termékeidet online is árusítani, hogy minél több ügyfélhez jusson el? Akkor a webshop készítés szolgáltatásom neked szól!

Számos üzlet az online felületein már többet értékesít, mint a hagyományos módon! Ne maradj le te sem erről a lehetőségről!

Ha szeretnéd te is növelni bevételedet, akkor a webshop készítés szolgáltatásom kell neked! Olvasd el a részleteket és kérj ajánlatot, hogy mihamarabb elkezdhessük a közös munkát!

Ismerd meg hogyan dolgozom -
nézd meg korábbi munkáimat!

Ingyenes, online konzultációk – Segítség a tárhelyszolgáltató és domain választásban, folyamat koordinálása – Arculatodhoz illő honlap kialakítása – Webshop készítés határidőre – Reszponzív weboldal (tablet és mobil nézet) – Online fizetés funkcióval – Egyedi igények megvalósítása (kapcsolati űrlap, chat, térkép, stb.) – Segítségnyújtás (a későbbiekben is)

A weboldal készítése során mindig arra törekszem, hogy minőségi, szép és az előzetes igényeknek megfelelően kerüljön kialakításra a weboldalad.

Maximalistának tartom magam, szeretek mindent időben elvégezni, és olyan minőségben, amilyenben az ügyfél elvárja. Ha kell több alkalommal is áttervezek bizonyos dolgokat. Olyan nem fordulhat elő (és eddig nem is fordult elő), hogy nem tetszik a végeredmény.

A teljes folyamat alatt folyamatosan kommunikálunk és konzultálunk – az elkészült munkafolyamatokat prezentálom Neked, így biztos, hogy semmi nem kerüli majd el a figyelmedet! A módosításokat pedig elvégzem kérésednek megfelelően!

A weboldal akkor válik véglegessé , ha már 100%-ig elégedett vagy az eredménnyel – addig formáljuk és dolgozunk rajta míg el nem nyeri tetszésedet!

Minden esetben WordPress tartalomkezelő rendszerrel és WooCommerce e-kereskedelmi bővítmény segítségével készítem el a webshopokat.

A WordPress az egyik legkedveltebblegkorszerűbb és legdinamikusabban fejlődő rendszer, ami számos funkció megvalósítását teszi lehetővé.

A WooCommerce pedig szintén az egyik legkedveltebb bővítmény a webshopok készítésekor. Így a kettő együttes használata biztos siker!

Az alap funkciók működésének elsajátítása könnyedén megtanulható, így a weboldal átadásakor igény szerint betanításra is  van lehetőséged.

Ha a későbbiekben kérdésed lenne a weboldallal kapcsolatban, vagy segítségre lenne szükséged, vagy úgy gondolod, hogy további  funkciókkal bővítenéd az oldaladat akkor is nyugodtan kereshetsz! Nem foglak Magadra hagyni!

Kattints bármelyik „árajánlatot kérek” gombra, ahol néhány információ megadását követően már el is küldheted üzenetedet – amire hamar választ fogsz kapni!

Ha pedig inkább emailt írnál, akkor az info@webtervezde.hu címre bátran üzenhetsz!

Minden esetben egyedi árajánlatot készítek, a konzultáció során felmért igényeknek/elképzeléseknek megfelelően. 

A weboldal díja függ a kialakítandó funkcióktól/ a weboldal típusától, összetettségétől, valamint a  te igényeidtől is – átlagosan egy weboldal ára 100.000-150.000 Ft-tól indul, így előzetesen ezzel kalkulálhatsz.

Ha konkrét ajánlatot szeretnél kapni az elképzelésedre, akkor írj egy üzenetet és beszéljük meg a részleteket!

Az info@webtervezde.hu címre bármikor írhatsz, ha  kérdésed van és szeretnél rá választ kapni!

Mire számíthatsz, ha velem dolgozol

02

A díjmentes konzultációk mellett még ezek is Rád várnak

Ingyenes betanítás

A betanítás keretén belül megmutatom hogyan tudod kezelni az oldaladat és az alap funkciók működését is elsajátíthatod.

1 hónap ingyenes karbantartás

A weboldal átadását követően 1 hónapig ingyenesen elvégzem a karbantartási feladatokat.

Boldog látogatók

A weboldalad úgy épül majd fel, hogy a látogatóid minden kérdésükre választ kapjanak, ami érdekli őket. Könnyen megszeretik majd!

Egyre több érdeklődő

A logikusan felépített, vizuálisan megragadó, letisztult dizájn és a szükséges információk birtokában a látogatóid hamar potenciális érdeklődőkké válhatnak – ezáltal növelheted az eladásaidat.

Nézd meg korábbi munkámat

Az oldalt megtekintheted az alábbi linkre kattintva:

Webshop készítés

Érdekel? kérj díjmentes ajánlatot!

Munkáim

03

Nézz körül korábbi munkáim között

Weboldal referencia

Ismerd meg hogyan dolgozom! Összegyűjtöttem az elmúlt időszak projektjeit, így közelebbről is megtekintheted őket!
Kattints a képre és nézd meg a munkafolyamatot!

Sol Safety Studio - weboldal készítés referencia

Sol Safety Studio Kft.

A munkavédelemi, tűzvédelemi, biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás weboldalának teljes designja és felépítése az én feladatom volt.

Dr. Szabó Praxis - weboldal újratervezés

Dr. Szabó Praxis

Dr. Szabó Gyula fogszabályozó szakorvos azzal a kéréssel keresett fel, hogy tervezzem újra a már meglévő one pager, azaz egyoldalas weboldalukat.

Csanádi Style - weboldal újratervezés

Csanádi Style

Ildikó, a Csanádi Style tulajdonosa azzal keresett meg, hogy tervezzem újra a már meglévő weboldalát. Vonzóbb, színesebb és tartalmasabb weboldal kialakítása volt a cél.

Esküvői weboldal készítés referencia

Esküvői weboldal

Az esküvői weboldal készítés szolgáltatásomat 2023 márciusában indítottam útjára, aminek egy teljesen új, önálló weboldalt készítettem el és alakítottam ki.

Kisbagoly Vendéglő - weboldal újratervezés

Kisbagoly Vendéglő

Babett és Gábor azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy tervezzem újra a már meglévő weboldalukat. A weboldal tartalmának frissítése, aktualizálása, egységessé tétele is a megbízás része volt.

Dreads by Sofi - webshop készítés

Dreads by Sofi

Szófia, a Dreads by Sofi tulajdonosa szeretett volna a már 7 éve működő, nemzetközi piacra fókuszáló vállalkozásának egy webhsopot, ahol az általa készített termékeket árusíthatja.

Kezdj el online (IS) értékesíteni!

Milyen lesz az általam készített weboldal & mit nyerhetsz vele

04

ezeket mind elérheted egy jól elkészített weboldallal

Nagyobb elérés

A weboldaladdal növelheted az elérést, könnyedén kommunikálhatsz és tarthatod a kapcsolatot a látogatókkal, ez által növelheted a vásárlások számát is.

Több bevétel

Ha több érdeklődőhöz érsz el, nagyobb az esélyed, hogy eladd a termékedet, szolgáltatásodat. Egy jó weboldal pénzt termel neked, így érdemes ezt kihasználni.

Fejlődhetsz

A vállalkozásoddal együtt a weboldalad is fejleszthető (blog vagy webshop), így még inkább kiszolgálhatod a vásárlóid igényeit.

Konkurencia helyett te

A weboldalad megjelenésével kitűnhetsz a tömegből! Különbözz a konkurenciától!

Egyedi megjelenés

Vizuálisan megragadó, rád szabott, professzionális kialakítás.

Funkcionális

A weboldal minden részére kiterjedően.

Ügyfélközpontú

Középpontba kerülnek az Ügyfeleid és az ő igényeik.

Bővíthető

Ha a későbbiekben webhoppá alakítanád, vagy bloggal egészítenéd ki az oldalad.

Kapcsolat

Segít a kapcsolattartásban az egyszerű és kényelmes kapcsolatfelvételi lehetőségek révén.

Felhasználóbarát

Könnyen kezelhető, átlátható, logikus felépítésű

Reszponzív

Mobil és tablet nézetben is remekül fest majd, így mindenhol használható és azonos élményt nyújt.

Az együttműködés menete

05

Kérdésed van? keress bizalommal

Tudtad?

Miután a weboldal betöltődött egy átlagos felhasználónak fél másodpercre van szüksége ahhoz, hogy véleményt alkosson a weboldal bizonyos részeiről. Ez nagyon kevés idő!

Ezért kell, hogy a weboldalad jó első benyomást alakítson ki a látogatók körében!

Egy jól elkészített weboldal pénzt termel Neked, így érdemes ezt kihasználnod!

Ha eddig csak szemeztél ezzel a lehetőséggel olvasd el a részleteket és kérj árajánlatot, hogy mihamarabb elkezdhessük a közös munkát!

webtervezde - együttműködés menete

I.Árajánlat

Első lépésként, ha már eldöntötted, hogy egy új weboldalt szeretnél, vagy a meglévőt szeretnéd felújítattni, akkor ne habozz kitölteni az árajánlatkérő űrlapot! 

A kitöltött árajánlatkérő űrlap segítségével fogom tudni felvenni Veled a kapcsolatot!

webtervezde - együttműködés menete

II.Konzultáció

Az ingyenes, online konzultáción (kb. 45-60 perc) átbeszéljük és pontosítjuk az elképzeléseidet az eddigi információk alapján és javaslatokat teszek különböző megoldásokra.

webtervezde - együttműködés menete

III.Ajánlatadás

A konzultációt követően, az egyeztetettek alapján részletes árajánlatot küldök Neked. Így valóban egy személyre szabott ajánlatot fogsz kapni, nem pedig egy sablont!

Természetesen még mindig dönthetsz arról, hogy szeretnél-e velem dolgozni.

webtervezde - együttműködés menete

IV. Közös munka

A szerződés elkészítését és aláírását követően elkezdődik a közös munkánk.

A folyamat során több alkalommal is konzultálunk,  így garantált, hogy tetszeni fog a végeredmény!

Rólam mondták

06

Ügyfeleim visszajelzése a közös munkáról

"Jó volt Helgával együtt dolgozni: mindent megtudtunk beszélni, legyen szó dizájn vagy technikai kérdésekről. A honlappal kiváló munkát végzett a nagyszerű, letisztult, de mégis modern és átlátható arculattal. Amióta Helga kezeli a weboldalunkat újabb tanulókkal bővült Egyesületünk."
"A Webtervezde tulajdonosával Helgával szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot. Tudta, és érezte milyen weboldal is az álmom. Nagyon segítőkész és maximalista volt végig. Mindent megtett, hogy a legtökéletesebb weboldalam megszülethessen. Bátran ajánlom mindenkinek!"
"Azzal kerestem fel Helgát, hogy a 7 ève működő nemzetközi piacon futó alkotóművèszeti tevèkenysèggel foglalkozó vállalkozásomhoz szeretnèk egy figyelemfelkeltő, azt lekötő ès a tevèkenysèget tükröző weblapot ès webshopot 2 nyelven. Jó sok kèrèsem volt, amit szuperül meg is oldott függetlenül attól, hogy èpp hány óra, vagy milyen nap volt. Kezdettől fogva nagyon gördülèkenyen haladt, nagyon gusztusos oldalt rakott nekem össze ès nagyon rèszletesen elmagyarázta, a kèsőbbiekben hogyan tudom a termèkeimet updatelni. Mivel úgy gondolom, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amiben jó, így èn maradok a saját munkámnál ès rábízom a további karbantartásokat is."

Kapcsolat

07

Szívesen hallok felőled

Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és én hamarosan válaszolok üzenetedre!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2023 Webtervezde Minden jog fenntartva! |