Skip to content

01

Referencia

Sol Safety Studio Kft. weboldal készítés

weboldal készítés

Soltész István, a Sol Safety Studio Kft. ügyvezetője azzal keresett meg, hogy készítsek számukra egy olyan weboldalt, ami a vállalkozásukhoz illik és részletesebben is bemutatja a szolgáltatásaikat. Mivel korábban nem rendelkeztek saját weboldallal, így elérkezettnek látták az időt, hogy online is megjelenjenek és elérhetőek legyenek.

02

Feladat részletei

Sol Safety Studio Kft. weboldal készítés

Feladat

A munkavédelemi, tűzvédelemi, biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás weboldalának teljes designja és felépítése az én feladatom volt.

A meghatározó arculati elemek vissza-visszaköszönnek a színekben, képekben, motívumokban – így  egységet alkotva és tükrözve a vállalkozás profilját.

Érdekel a weboldal készítés menete? Akkor látogass el ide!

Webtervezde- szolgáltatások

Szolgáltatás

Weboldal készítés

Webtervezde- szolgáltatások

Az elkészült oldal

Sol Safety Studio -weboldal készítés referencia

03

Mi jelentette a kihívást

Kihívás & végeredmény

Kihívás

A weboldal stílusának, színeinek, hangulatának illeszkednie kellett a már meglévő arculathoz, úgy, hogy az egységességet, összhangot sugározzon.  A szolgáltatások külön-külön aloldalakon való megjelenítése, részletezése és bemutatása kifejezetten fontos volt, hiszen több, különböző szolgáltatást is igénybe lehet venni. A cél, azok megismertetése volt a látogatókkal.

Végeredmény

A weboldalon található színek, képek és bizonyos elemek ismétlődése modern és vonzó külsővel ruházza fel az oldalt. A több éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás személyesebben is bemutatásra kerül a főoldalon és egy külön ‘rólunk’ résznek köszönhetően. Az oldalon blog rész is kialakításra került a későbbi szakmai cikkek és hírek számára, ami külön kérése volt a megbízónak.

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

Sol Safety Studio -weboldal készítés referencia
Webtervezde - weboldal készítés

04

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

KÉRDÉSED VAN? TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT ÉS ÉN HAMAROSAN VÁLASZOLOK ÜZENETEDRE!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2024 Webtervezde Minden jog fenntartva! |