Skip to content

Referencia

Kisbagoly Vendéglő

Babett és Gábor, a Kisbagoly Vendéglő tulajdonosai azzal a feladattal kerestek meg, hogy tervezzem újra a már meglévő weboldalukat. A design munkálatok mellett a weboldal tartalmának frissítése, aktualizálása, egységessé tétele és új funkciók kialakítása is a megbízás része volt. Ugyanakkor elérkezettnek látták az időt arra is, hogy a logó, valamint teljes arculat is átalakuljon, frissüljön.

Kisbagoly Vendéglő - weboldal újratervezés

Szolgáltatás

Feladat

Babett és Gábor a vendéglő weboldalának teljes újratervezését szerette volna plusz elemekkel kiegészítve, valamint a logó és arculat modernizálását a megadott szempontok szerint.

A szolgáltatás menete

Az új logó & arculat

Mivel a vendéglő egy parkos, zöldövezeti területen található, szerettem volna, ha a természet, természetközeliség megjelenne az arculatban is. Így a zöld-zöldesbarna-barna árnyalatok adták a fő irányvonalat. Ugyanakkor az is lényeges volt, hogy a névadó bagoly élőhelyére, az erdőre is utaljak, ezért is esett ezekre a színekre a választásom.

A bagoly karakterét pedig modernizáltam, kedvesebbé, barátságosabbá alakítottam, hiszen a vállalkozás neve, a környezet, a vállalkozás családbarát megközelítése mind-mind ehhez illik, ezt tükrözi – így jött létre a kedves kisbagoly karaktere. 

Kisbagoly Vendéglő - weboldal újratervezés
webtervezde- logó készítés
Ügyfél visszajelzés
Kisbagoly Vendéglő - weboldal újratervezés

MI jelentette a kihívást?

A kihívást az jelentette, hogy hogyan tudom megjelenésben tükrözni a természetközeliséget, a vendéglő családias, nyugodt hangulatát, úgy, hogy az illeszkedjen Babett és Gábor előzetes igényeihez és szempontjaihoz.

Kisbagoly Vendéglő - weboldal újratervezés

MIlyen lett a végeredmény?

A weboldalon található színek, az újrafotózott, hangulatosabb képek elhelyezése és megjelenítése, valamint bizonyos elemek ismétlődése nagyon szépen tükrözi azt, amit szerettem volna megvalósítani és, ami elvárás volt a megrendelők részéről.

A közös munkáról egy hosszabb összefoglaló bejegyzést is készítettem:

"Helga maximálisan segítőkész volt! Felülmúlta, amit mi gondoltunk! Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, aki tervez vagy újra tervez! Nézd meg a Kisbagoly Vendéglő weboldalát itt."
Ügyfél visszajelzés
B. Babett és L. Gábor
Kisbagoly Vendéglő

Főoldal

Itt látható a Kisbagoly Vendéglő régi és az általam újratervezett főoldala egymás mellett.

Kisbagoly Vendéglő - weboldal újratervezés

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és én hamarosan válaszolok üzenetedre!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2023 Webtervezde Minden jog fenntartva! |