Skip to content

Referencia

ReCanis Physio

Réka, kutyafizioterapeuta és a ReCanis Physio megálmodója 2023. nyarán keresett fel, hogy a frissen indult vállalkozásához szeretne készíttetni egy weboldalt. A weboldal célja a kutyafizioterápia jobb megismertetése és a különböző, általa nyújtott szolgáltatások bemutatása volt. Mindemellett Réka szerette volna bemutatni a foglalkozások menetét, annak módját és a modern eszközparkot, amivel a kutyák gyógulását elősegíti.

Rékával az ismeretségünk egészen régre nyúlik vissza, ugyanis középiskolában évfolyamtársak voltunk, így kifejezetten örültem amikor megkeresett, hogy készítsünk el neki egy szuper kis weboldalt.

ReCanis Physio - weboldal készítés

Szolgáltatás

Feladat

A feladat egy olyan, a már meglévő logóhoz és arculathoz illő weboldal létrehozása volt, ami részletes bepillantást nyújt a kutyafizioterápiás szolgáltatások iránt érdeklődő gazdáknak.

Képekkel, leírásokkal, folyamatábrákkal ellátott kezelési folyamatokkal láttuk el az oldalt, a könnyebb megértés és információnyújtás érdekében.

A szolgáltatás menete

MI jelentette a kihívást?

A weboldal stílusának, színeinek, hangulatának illeszkednie kellett a már meglévő arculathoz, arculati elemekhez. Ugyanakkor egy informatív, mégsem túlzsúfolt átláthatatlan weboldal kialakítása volt a cél. Réka kutyafizioterápiás szolgáltatásainak menetére, mikéntjére helyeztük a fő hangsúlyt, így azokat írásos és képes formában is megjelenítettük. A cél az volt, hogy a szolgáltatás iránt érdeklődő gazdik teljes képet kapjanak arról, hogy mi vár rájuk, ha Rékát választják négylábú kedvencük gyógyulásához.

ReCanis Physio - weboldal készítés

MIlyen lett a végeredmény?

A weboldalon található színek, képek, motívumok ismétlődése modern és vonzó külsővel ruházza fel a weboldalt. Átlátható, letisztult dizájn segíti a tájékozódást, navigációt. A weboldalon kapcsolati űrlap is elhelyezésre került, így az azonnal felmerülő kérdésekkel a gazdik már fordulhatnak is Rékához. 

ReCanis Physio - weboldal készítés

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és én hamarosan válaszolok üzenetedre!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2023 Webtervezde Minden jog fenntartva! |