Skip to content

01

Referencia

Recanis Physio weboldal készítés

weboldal készítés

Réka, kutyafizioterapeuta és a ReCanis Physio megálmodója 2023. nyarán keresett fel, hogy a frissen indult vállalkozásához szeretne készíttetni egy weboldalt. A weboldal célja a kutyafizioterápia jobb megismertetése és a különböző, általa nyújtott szolgáltatások bemutatása volt. Mindemellett Réka szerette volna bemutatni a foglalkozások menetét, annak módját és a modern eszközparkot, amivel a kutyák gyógulását elősegíti.

Rékával az ismeretségünk egészen régre nyúlik vissza, ugyanis középiskolában évfolyamtársak voltunk, így kifejezetten örültem amikor megkeresett, hogy készítsünk el neki egy szuper kis weboldalt.

02

Feladat részletei

Recanis Physio weboldal készítés

Feladat

A feladat egy olyan, a már meglévő logóhoz és arculathoz illő weboldal létrehozása volt, ami részletes bepillantást nyújt a kutyafizioterápiás szolgáltatások iránt érdeklődő gazdáknak.

Képekkel, leírásokkal, folyamatábrákkal ellátott kezelési folyamatokkal láttuk el az oldalt, a könnyebb megértés és információnyújtás érdekében.

Érdekel a weboldal készítés menete? Akkor látogass el ide!

Webtervezde- szolgáltatások

Szolgáltatás

Weboldal készítés

Webtervezde- szolgáltatások

Az elkészült oldal

ReCanis Physio - weboldal készítés

03

Mi jelentette a kihívást

Kihívás & végeredmény

Kihívás

A weboldal stílusának, színeinek, hangulatának illeszkednie kellett a már meglévő arculathoz, arculati elemekhez. Ugyanakkor egy informatív, mégsem túlzsúfolt átláthatatlan weboldal kialakítása volt a cél. Réka kutyafizioterápiás szolgáltatásainak menetére, mikéntjére helyeztük a fő hangsúlyt, így azokat írásos és képes formában is megjelenítettük. A cél az volt, hogy a szolgáltatás iránt érdeklődő gazdik teljes képet kapjanak arról, hogy mi vár rájuk, ha Rékát választják négylábú kedvencük gyógyulásához.

Végeredmény

A weboldalon található színek, képek, motívumok ismétlődése modern és vonzó külsővel ruházza fel a weboldalt. Átlátható, letisztult dizájn segíti a tájékozódást, navigációt. A weboldalon kapcsolati űrlap is elhelyezésre került, így az azonnal felmerülő kérdésekkel a gazdik már fordulhatnak is Rékához. 

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

ReCanis Physio - weboldal készítés
ReCanis Physio - weboldal készítés

04

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

KÉRDÉSED VAN? TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT ÉS ÉN HAMAROSAN VÁLASZOLOK ÜZENETEDRE!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2024 Webtervezde Minden jog fenntartva! |