Skip to content

01

Referencia

Csanádi style weboldal redesign

weboldal újratervezés

Ildikó, a Csanádi Style tulajdonosa azzal keresett meg, hogy tervezzem újra a már meglévő weboldalát. Ahogyan Ő és a vállalkozása is változott/fejlődött az elmúlt évek során, úgy a weboldalon és arculatában is szeretett volna változást. Vonzóbb, színesebb és tartalmasabb weboldal kialakítása volt a cél, ami többet mutat Ildikó munkájából, valamint személyiségéből.

Ügyfél visszajelzés

Cs. Ildikó

Csanádi Style

„A Webtervezde tulajdonosával Helgával szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot. Tudta, és érezte milyen weboldal is az álmom. Nagyon segítőkész és maximalista volt végig. Mindent megtett, hogy a legtökéletesebb weboldalam megszülethessen. Bátran ajánlom mindenkinek!”

02

Feladat részletei

Csanádi style weboldal redesign

Feladat

Ildikó több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik egyedi ruhakészítés területén. A feladat az volt, hogy kategorizáltan – aloldalanként- kerüljenek bemutatásra a fő szolgáltatásai és minél több kép mutassa be kreativitását, álomszép ruháit a látogatók részére.

Csanádi Style - weboldal újratervezés

Érdekel a weboldal készítés menete? Akkor látogass el ide!

Webtervezde- szolgáltatások

Szolgáltatás

Weboldal redesign | Weboldal újratervezés

Webtervezde- szolgáltatások

Az elkészült oldal

Webtervezde- szolgáltatások

Összefoglaló a közös munkáról

A közös munkáról egy hosszabb összefoglaló bejegyzést is készítettem – itt olvashatod.

03

Mi jelentette a kihívást

Kihívás & végeredmény

Kihívás

Színek tekintetében fő kérés volt, hogy kék-kékeszöld-zöld, elegáns, nem rikító színek legyenek a korábbi kék-fekete-szürke helyett, így az az arculati színeket teljes mértékben újraterveztem. Mivel Ildikó már rendelkezett logóval és azt ugyanúgy szerette volna használni, megjeleníteni, így azon csak kis mértékben módosítottam (a fehér logónak adtam egy hátteret, ami a megújult arculati szín egyike).

A weboldalon megjelenítendő betűtípusokat pedig egyedibbé, és sokkal inkább a vállalkozáshoz illően választottam ki – nőies, elegáns betűtípusokat választottam. Ezeket a színeket és stílusokat vonultattam utána végig a weboldal teljes egészén.

Végeredmény

Azt követően, hogy minden egyes rész kialakításra és jóváhagyásra került nem maradt más, mint hogy a weboldalt élesítsük, a látogatók előtt „megnyissuk”.  A weboldal átadást egybekötöttük betanítással is, így alap információk módosítását, képek feltöltését Ildikó is eltudja végezni.

Összességében hatalmas átalakuláson ment keresztül a weboldal, illik ahhoz, amit a Csanádi Style képvisel. Modernebb, átláthatóbb, vonzóbb, nőiesebb, aktuális tartalmakkal ellátott weboldal készült.

 

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

Itt látható a Csanádi Style régi és az általam újratervezett főoldala egymás mellett:

Csanádi Style - weboldal újratervezés
Csanádi Style - weboldal újratervezés

04

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

KÉRDÉSED VAN? TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT ÉS ÉN HAMAROSAN VÁLASZOLOK ÜZENETEDRE!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2024 Webtervezde Minden jog fenntartva! |