Skip to content

01

Referencia

Tomassoowood weboldal redesign

weboldal készítés

Tamással először 2022-ben dolgoztunk együtt, amikor felkért, hogy készítsem el a TomassooWood névre hallgató vállalkozásához a logót. Már akkor felmerült a saját weboldal készítésének gondolata és néhány mondatot már váltottunk is annak tartalmáról. 2023-ban ismét volt szerencsém Tamással együtt dolgozni, mert elérkezettnek látta az időt, hogy belevágjunk weboldalának felépítésébe. 

A fő cél az volt, hogy bemutatásra kerüljön a több, mint 17 év munkája, ami a TomassooWood-hoz kapcsolódik és hasznos tartalmakat, információkat osszunk meg a látogatókkal. Így Tamás munkásságáról számos képet helyeztünk el az oldalon, helyet kaptak a visszajelzések, amik szép számmal voltak és olyan tartalmak, mint a konyhatervezés szabályai, ami a látogatóknak nyújt segítséget az első konyhabútor kialakításához.

02

Feladat részletei

Tomassoowood weboldal készítés

Feladat

A feladat, a már általam korábban megtervezett logóhoz és arculathoz illő weboldal létrehozása volt, ami részletesen bemutatja a TomassooWood több, mint 17 éves tapasztalatát. 

Számos kép, ügyfelektől érkezett visszajelzés került feltüntetésre az oldalon, valamint olyan hasznos tartalom, ami segít az ideális konyhabútor megtervezésében.

A reszponzivitás, funkcionalitás és könnyű tájékozódás ennél a munkámnál is fontos szempont volt.

Érdekel a weboldal készítés menete? Akkor látogass el ide!

Webtervezde- szolgáltatások

Szolgáltatás

Weboldal készítés

Webtervezde- szolgáltatások

Az elkészült oldal

TomassooWood - weboldal készítés

03

Mi jelentette a kihívást

Kihívás & végeredmény

Kihívás

A weboldal stílusának, színeinek, hangulatának illeszkednie kellett a már meglévő arculathoz, arculati elemekhez.  Célunk volt, hogy egy látványos, a TomassooWood munkáját alaposan bemutató weboldalt alakítsunk ki, ami a képek mellett információkkal is szolgál. Külön-külön aloldalak kerültek kialakításra a szolgáltatástípusoknak megfelelően, mindemellett egy kapcsolati oldal, egy konyhatervezésben segítséget nyújtó oldal, valamint egy, csakis Tamásról/eddigi munkájáról érkezett visszajelzéseket összefoglaló oldal kapott helyet.

Végeredmény

A weboldalon található színek, képek, motívumok ismétlődése modern és vonzó külsővel ruházza fel a weboldalt, az arculathoz illően.

A képek/leírások és a bemutatkozó rész segíti a TomassooWood munkastílusának, munkafolyamatának jobb megismerését. A kapcsolati űrlap segítségével pedig könnyedén feltehetőek a felmerülő látogatói kérdések.

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

TomassooWood - weboldal készítés
TomassooWood - weboldal készítés

04

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

KÉRDÉSED VAN? TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT ÉS ÉN HAMAROSAN VÁLASZOLOK ÜZENETEDRE!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2024 Webtervezde Minden jog fenntartva! |