Skip to content

Referencia

Dreads by sofi

Szófia, a Dreads by Sofi tulajdonosa szeretett volna a már 7 éve működő, nemzetközi piacra fókuszáló vállalkozásának egy webhsopot, ahol az általa készített termékeket, kiegészítőket árusíthatja. Fontos volt, hogy az oldal lehetővé tegye az online fizetést, és két nyelven (magyarul, valamint angolul) is elérhető, jól működő legyen.

Dreads by Sofi - webshop készítés

Szolgáltatás

Feladat

Szófia két nyelven elérhető (magyar és angol), online fizetéssel és chat funkcióval ellátott webshopot szeretett volna, ami a termékek kínálata mellett lehetőséget ad munkájának, egyedi termékeinek jobb megismerésére.

MI jelentette a kihívást?

A kihívást az jelentette, hogy a weboldal hasonlóan színes és vidám (de mégsem harsány, rikító!)  legyen, mint azok a termékek, amiket Szófia készít vásárlói számára. A logó és a betűtípus már adott volt, így ezeket is a megfelelő módon és formában kellett megjeleníteni az oldalon.

Dreads by Sofi - webshop készítés

MIlyen lett a végeredmény?

A weboldal tükrözi azt a hangulatot és stílust, ami Szófia munkáira is jellemző. A weboldalon számos kép került elhelyezésre korábbi munkáiról, mindemellett GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) rész is kialakításra került, ami a termékek használatára, karbantartására és a megrendelés folyamatára vonatkozóan nyújt segítséget a látogatók számára.  A chat funkciónak köszönhetően pedig Szófia valós időben is megtudja válaszolni az egyedi igényekre vonatkozó kérdéseket.

"Azzal kerestem fel Helgát, hogy a 7 ève működő nemzetközi piacon futó alkotóművèszeti tevèkenysèggel foglalkozó vállalkozásomhoz szeretnèk egy figyelemfelkeltő, azt lekötő ès a tevèkenysèget tükröző weblapot ès webshopot 2 nyelven. Jó sok kèrèsem volt, amit szuperül meg is oldott függetlenül attól, hogy èpp hány óra, vagy milyen nap volt. Kezdettől fogva nagyon gördülèkenyen haladt, nagyon gusztusos oldalt rakott nekem össze ès nagyon rèszletesen elmagyarázta, a kèsőbbiekben hogyan tudom a termèkeimet updatelni. Mivel úgy gondolom, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amiben jó, így èn maradok a saját munkámnál ès rábízom a további karbantartásokat is."
Dreads by Sofi - webshop készítés

Van egy ötleted? Írj egy üzenetet és beszéljünk róla!

Kapcsolat

Szívesen hallok felőled

Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és én hamarosan válaszolok üzenetedre!

Elérhetőség

  *Neved

  *Telefonszámod

  *E-mail címed

  *Honnan hallottál a Webtervezdéről?

  *Üzenet

  info@webtervezde.hu | Copyright © 2023 Webtervezde Minden jog fenntartva! |