Skip to content
Ismerj meg engem - Webtervezde

Ismerj meg Engem és a Webtervezde útját

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi is az a Webtervezde és szeretnél Engem, valamint a munkásságomat is jobban megismerni, akkor jó helyen jársz! Minden történet kezdődik valahol és ez a Webtervezde esetében sincsen másképp – ismerd meg a történetemet, hogyan kezdtem pályafutásomat és mi az, amiben a segítségedre lehetek.

Jó olvasást és hasznos időtöltés kívánok Neked, bízom benne, hogy Számodra is lesznek inspiráló és hasznos részek.

Miért lehetsz kíváncsi a történetemre?

 1. Elképzelhető, hogy éppen induló vállalkozásodhoz keresel olyan szakembert, aki weboldal készítéssel foglalkozik, vagy meglévő logódat, arculatodat újítanád fel és rátaláltál a Webtervezdére. Nem tudod, hogy miért is válassz Engem a fenti munkákhoz, mikor más szakemberek is jelen vannak ugyanilyen munkakörben.

  Így felmerülhet benned a kérdés, hogy ki is az a Flach-Melter Helga és miért válasszam Őt? Hogyan tudna Nekem segíteni? Nos, ebben az esetben érdemes átolvasnod a történetemet és aztán eldöntheted, hogy van-e bármi olyan tudás, tapasztalat, ami miatt megéri Velem dolgoznod.
 2. Ha szereted az ilyen történeteket, amik által jobban megismerheted azt, akivel együtt dolgozhatsz. Én például kifejezetten szeretem a hasonló történeteket, amik inspirálhatnak, motiválhatnak.

  Kezdő lépések – az indulás

  A kreatív tevékenységek (rajzolás, festés, kézműves munkák) mindig is vonzottak, jelen voltak az életemben. Azonban érdekes módon nem ezen a területen tanultam tovább és végeztem el tanulmányaimat. Idővel viszont (ekkor még alkalmazott voltam) úgy éreztem, hogy szeretnék valami újba kezdeni, ami ’visszakanyarodik’ a kreatív területhez és az alkotáshoz.

  Így egyik pillanatról a másikra belevágtam a webdesigner képzésbe. Nem hezitáltam sokat, nem volt visszaút, tudtam, hogyha halogatom ezen döntésemet, akkor elvész ez a ’gondolat’. Meglévő munkám mellett végeztem el a webdesigner képzést. A modulzáró gyakorlati feladatok és a sikeres vizsgamunkát követően a kezemben tarthattam a tanúsítványomat is – képzői ajánlással.

  A hosszas tanulási folyamatot, képzést szerettem volna minél hamarabb a gyakorlatba is átültetni. Nagyon izgatott voltam, hogy ’élesben’ is próbára tegyem Magamat, úgy döntöttem, hogy útjára indítom a saját kis vállalkozásomat, és így született meg a Webtervezde 😉

  A volt képzőhelyem figyelemmel kísérte a munkámat/haladásomat és 2022 októberében felkértek egy interjúra, hogy szerepeljek a frissülő, bővített „Akikre büszkék vagyunk” kiadványukban egyúttal mutassam be a Webtervezde eddigi útját. Hogyan kezdtem a vállalkozásomat, válogassak eddigi munkáimból, amit szívesen megmutatnék, és mit tanácsolok azoknak, akik ezen a szakmán gondolkoznak.

  Ezt hatalmas megtiszteltetésnek éreztem, nagyon boldog voltam, hogy szerepelhettem a kiadványukban és, hogy követték a munkásságomat. Ez úton is szeretném megköszönni ezt a lehetőséget a WebdesignSuli csapatának!

  Ez egy plusz megerősítést és visszajelzést adott, hogy ezen az úton haladjak tovább és folytassam a munkálatokat a Webtervezdével.

  Az első megrendelések és további tanulmányok

  Az első megrendelések teljesítése és a vállalkozásom fejlesztése mellett további képzéseket is elsajátítottam, hogy minél több szolgáltatást tudjak nyújtani Ügyfeleimnek.  Az is fontos szempont volt az újabb képzések mellett, hogy ’házon belül’ meg tudjak oldani olyan kéréseket is, mint egy grafika elkészítése, magazin/ szórólap megszerkesztése.

  Így alakult, hogy idővel elvégeztem mind a kiadványszerkesztés, mind pedig a karakterkészítés tanfolyamokat is – amit szintén nagy élvezettel csinálok.

  Kiadványszerkesztés és karakterkészítés

  A tanfolyamok elvégzését követően megláttam, hogy képzőhelyemen alkotói pályázatot hirdetnek, ’Alkotó hallgatók’ címmel, amire rögtön jelentkeztem, ráadásul két kategóriában is (kiadványszerkesztés, karakterkészítés). Szuper lehetőségnek tartottam, hogy a frissen megszerzett tudással a birtokomban készíthessem el a pályamunkáimat és arra visszajelzést is kapjak. A pályázati anyagom egy általam szerkesztett magazin és egy kedves illusztráció volt, különböző karakterekkel.

  Pár héttel később érkezett is az üzenet az eredményhirdetésről – emlékszem, ez egy pénteki napon történt és a nappaliban ülve izgatottan olvastam a beérkező emailt, amit utána éljenzés és hatalmas öröm követett. Ugyanis a pályamunkáimmal elnyertem az első helyezést és az azzal együtt járó díjazást, valamint a különböző felületeken/formákban történő megjelenést. Nagyon meglepett és boldog voltam, hogy az én munkáimat választották ki a számos remek és szép pályamunka közül.

  Milyen Velem együtt dolgozni? Mit kapsz, ha Engem választasz?

  A rövid történeti kitekintést követően, biztosan kíváncsi vagy arra, hogyan is dolgozom együtt Ügyfeleimmel. Elképzelhető, hogy valamilyen szolgáltatás kapcsán olvasod el ezt a blogbejegyzést (1. pont a blog elején), így ebben az esetben érdemes lehet tudni, hogyan zajlik egy-egy munkafolyamat, megbízás Velem.

  Én úgy gondolom, hogy ’látatlanban’ nagyon nehéz konkrét árajánlatot adni, főleg egy weboldal/webshop esetében. Tudom, sok mindenki kíváncsi arra, hogy mennyibe is kerül egy weboldal, de érdemes erre úgy gondolni, mint egy házra, amit épp felépíteni készülsz. Ahogy egy háznál is sok-sok tényező határozza meg a végösszeget és annak elkészültét, úgy ez egy weboldal esetében sincsen másképp.

  Mindamellett, hogy milyen weboldal az, amit a vállalkozásodnak szeretnél (bemutatkozó oldal, bloggal kiegészítve, landing page, webshop, one page weboldal stb.), számít az is, hogy mennyi minden áll már rendelkezésedre. Van saját logód/arculatod, vagy tervezni kell, vannak betűtípusaid, képeid, szöveges tartalmaid? Milyen funkciókat szeretnél a weboldalon? Szükséged lesz-e még egyéb szolgáltatásokra/támogatásra? Sok-sok olyan szempont, amit egy-egy emailben nehéz kifejteni, vagy esetlegesen nem is tudjuk, hogy fontos lehet az árajánlat során.

  Éppen ezért én először egy ingyenes, online konzultáció keretén belül mérem fel az igényeket, ahol minden részlet a ’helyére kerül’. Alaposan kifaggatlak majd, így ez átlagosan 60 percet vesz igénybe. Mindamellett, hogy felmérem az igényeket én szeretem megismerni az embereket és vállalkozásukat, egy személyesebb kapcsolatot kiépíteni az adott személlyel.

  Hogyan tudsz kapcsolatba lépni Velem és jelentkezni az ingyenes konzultációra?

  Írj egy üzenetet az info@webtervezde.hu címre, vagy kattints ide és töltsd ki az űrlapot – én pedig hamarosan felveszem Veled a a kapcsolatot.

  Tekintsd meg korábbi munkáimat és nézelődj kedvedre – ezeket itt találod.

  Ha érdekel hogyan is zajlik egy online konzultáció weboldal készítés esetében, milyen területeket érintünk, akkor ezekben a bejegyzésekben bővebben is olvashatsz róluk.

  A konzultációt követően készítem el ajánlatomat, ahol még ugyanúgy eldöntheted, hogy szeretnél-e Velem dolgozni.

  Webtervezde - online konzultáció
  Webtervezde – online konzultáció közben Csanádi Ildikóval, a Csanádi Style tulajdonosával

  Mi történik, ha nem tetszik a végeredmény?

  A teljes folyamat alatt tartjuk a kapcsolatot és konzultálunk – az elkészült munkafázisokat prezentálom Neked, így biztos, hogy semmi nem kerüli majd el a figyelmedet! A módosításokat pedig elvégzem kérésednek megfelelően!

  A weboldal (és egyéb szolgáltatás is) akkor válik véglegessé, ha már 100%-ig elégedett vagy az eredménnyel. Addig formáljuk és dolgozunk rajta míg el nem nyeri tetszésedet!

  Mindig arra törekszem, hogy minőségi, szép és az előzetes igényeknek megfelelően kerüljön kialakításra a megrendelt szolgáltatás. Maximalistának tartom magam, szeretek mindent időben elvégezni, és olyan minőségben, amilyenben az Ügyfél elvárja.Ha kell több alkalommal is áttervezek bizonyos dolgokat. Olyan nem fordulhat elő (és eddig nem is fordult elő), hogy nem tetszik a végeredmény.

  A későbbiekben pedig bátran kereshetsz, ha tanácsra lenne szükséged, vagy elakadtál egy-egy folyamattal.

  Mit mondanak Rólam, akik Engem választottak? Olvasd el visszajelzéseiket!

  Az elmúlt időszakban számos kedves és különleges személyt ismerhettem meg a munkám során, akikkel volt szerencsém együtt dolgozni.

  A megrendelők szakterülete igen széleskörű (asztalos, gyöngyékszer készítő, rendezvényszervező, étterem vezető stb.), éppen ezért is szeretem azt, amit csinálok, mert változatos igényekkel, célokkal keresnek fel Engem. Van lehetőségem megismerni Őket, vállalkozásukat és eddigi útjukat.

  Olvass el néhány visszajelzést azoktól, akikkel együtt dolgoztam eddigi munkám során és Engem választottak vállalkozásuk fejlesztéséhez.

  „Helga maximálisan segítőkész volt! Felülmúlta, amit mi gondoltunk!
  Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, aki tervez vagy újra tervez!”
  B. Babett és L . Gábor – Weboldal és arculat újratervezésKisbagoly Vendéglő

  „Azzal kerestem fel Helgát, hogy a 7 ève működő nemzetközi piacon futó alkotóművèszeti tevèkenysèggel foglalkozó vállalkozásomhoz szeretnèk egy figyelemfelkeltő, azt lekötő ès a tevèkenysèget tükröző weblapot ès webshopot 2 nyelven. Jó sok kèrèsem volt, amit szuperül meg is oldott függetlenül attól, hogy èpp hány óra, vagy milyen nap volt. Kezdettől fogva nagyon gördülèkenyen haladt, nagyon gusztusos oldalt rakott nekem össze ès nagyon rèszletesen elmagyarázta, a kèsőbbiekben hogyan tudom a termèkeimet updatelni. Mivel úgy gondolom, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amiben jó, így èn maradok a saját munkámnál ès rábízom a további karbantartásokat is.” H.É. Szófia – webshop készítésDreads by Sofi

  „Nagyon örültem mikor rátaláltam a Webtervezde oldalra. Induló vállalkozásomhoz kerestem olyan személyt, aki megtudta valósítani, amit elképzeltem. Nagyszerű volt Helgával minden egyeztetésem. Rendkívül pozitív, nyitott személyiség, nagyon lelkes, s odaadó a munkáját tekintve, a tökéletesre törekszik, élvezi, amit csinál. A napok mikor beszéltünk teljesen feldobtak, mindig volt valami új ötlet, s vártam a terveket. Olyan volt a legelső beszélgetésünk, mint akik már ismerik egymást, vagy együtt dolgoztunk, szuper volt, leírhatatlan. Teljesen feldobott, amit kaptam, s nagyon jó munkát végzett, tudom, hogy fogok még hozzá fordulni. Bátran ajánlom mindenkinek! Légy optimista, hisz benned, s a munkájával együtt eltudsz indulni! Ezt kívánom mindenkinek! Köszönök mindent Helga!!”F.B. Petra – logó és arculattervezés – FBP Gyöngystúdió

  „Szuper egyszerű volt Helgával együtt dolgozni. Első beszélgetés után tudta mire vágyom. Elengedte fantáziáját és megalkotta azt a logót, amelyik tükrözi személyiségem és passzol a szolgáltatásomhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha igazán különleges, egyedi és önazonos logóra vágyik.!’”Sz-B. Ágnes – logó és arculattervezés – Our Wedding

  Összefoglalás – köszönöm az idődet

  Bízom benne, hogy ennek a bejegyzésnek a segítségével sikerült jobban megismerned Engem, eddigi munkásságomat, a Velem való közös munka folyamatát és ezáltal el tudod dönteni, hogy szeretnél-e Velem dolgozni a későbbiekben.

  Ha úgy határozol bizalmat szavazol Nekem, hogy közösen dolgozhassunk, úgy írj egy üzenetet az info@webtervezde.hu címre és beszéljünk a terveidről!

  Ha pedig kíváncsi vagy a Webtervezde háza táján történő eseményekre, mindennapokra, munkáimra megtalálsz Facebookon és Instagramon is!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük